Brief aan de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal

Deze brief ga ik versturen aan alle leden van de tweede kamer. Het is een heel werkje, maar gelukkig heb ik al die e-mail adressen.

Geacht Kamerlid,

Al eerder schreef ik u een korte oproep om het corona bedrog, dat niet slechts ons land, maar naar het schijnt de gehele westerse wereld in de greep houdt te beëindigen. Behoudens een enkele niets zeggende reactie heb ik niets vernomen in reactie op mijn schrijven. Dit keer zal ik deze brief dan ook niet slechts aan u doen toekomen, maar op zoveel plekken als ik bereiken kan publiceren.

Mijn dringende vraag aan u is of u zich niet elke dag de ogen uit uw hoofd schaamt over het feit dat geen van u laat merken dat u heel goed weet dat het hele corona bedrog rondom een tamelijk ongevaarlijk virus bedoeld is om een dictatoriale wereld regering te vestigen. (De heer Haga uitgezonderd, maar ik weet niet of dat bij het smerige spelletje hoort, want antwoord krijgt hij nimmer).

Weet u, alle maatregelen, inclusief de misdadige noodwet, waarvan enkele opzettelijk schurende puntjes er door het zogenaamde kamerprotest weer uit werden gehaald om het volk nog meer zand in de ogen te strooien, zijn alleen maar nadelig voor bijna iedereen in dit land, waarvan de inwoners u elk jaar een ton plus betalen om hun belangen te waarborgen en verdedigen.

Het is beschamend hoe aan het begin van deze zogenaamde pandemie u hebt toegestaan dat een minister onder valse voorwendselen een eenvoudige en goedkope combinatie van geneesmiddelen verbood waarvan inmiddels met grote zekerheid vaststaat dat juist deze combinatie toegepast aan begin van de aandoening binnen enkele dagen genezing brengt. Wereldwijd zijn de falsificaties van negatieve berichten met betrekking tot deze middelen intussen bekend. Door uw meelopen met een zeer dubieuze partijlijn zijn een paar duizend zieke oude mensen voortijdig gestorven op een manier die bij nader inzien het beste moord kan worden genoemd.

En waarom allemaal. Er is maar één reden heel duidelijk. De wereldelite gedreven door het grootkapitaal wil een herschikking van de wereldeconomie onder een uiteindelijk te vormen wereld regering. Het geweld tegen alle mensen dat nu is ontketend door met uw steun en goedvinden een volstrekt door niets gerechtvaardigde angst te zaaien mag blijkbaar zoveel dood en verderf zaaien als nodig is ter realisering van het doel. Schandelijk daarbij is ook dat niemand van u de luide aanprijzingen en het mogelijk straks dwingend opleggen van een uitermate dubieuze vaccinatie poogt een tijdig halt toe te roepen, ondanks het feit dat steeds meer medisch geschoolde stemmen op gaan die duidelijk maken dat veruit de meeste vaccinaties meer kwaad dan goed doen en dan blijf ik maar even weg van de dreigende geruchten dat juist deze vaccinatie bedoeld is om onze erfelijke eigenschappen te veranderen, geruchten die overigens door gerenommeerde wetenschappers worden ondersteund.

Als lid van de tweede kamer, ons wetgevend college, hebt u de eed of de belofte op de grondwet afgelegd. Wat u in de afgelopen maanden sedert de uitbraak van deze hoax hebt gedaan staat in flagrante tegenstelling tot die eed of belofte.

Legt u toch eens uit, wat is er gebeurd, hoe hebt u geleerd goed te praten dat u uw geweten het zwijgen hebt opgelegd, dat u niet al direct bij de eerste poging van Rutte c.s. het hele kabinet met de staart tussen de benen naar huis hebt gestuurd en hebt nageroepen dat het vermoorden van mensen voor een zogenaamd hoger doel prachtig past in fascistische propaganda kretologie, maar  niet in een gewetensvol wetgevend college zoals uw kamer behoort te zijn.

Laat mij deze brief maar niet te lang maken, want anders legt u hem toch maar verveeld terzijde.

Ik roep u echter op: Schaam u over wat u in het afgelopen jaar hebt laten passeren en keer terug op uw schreden, zodat wij, het volk van Nederland u weer als onze vertegenwoordigers kunnen zien en vertrouwen dat u handelt en spreekt in het belang van dit land en niet in het belang van allerlei nu nog verborgen grootmachten.

Peter P. van Oosterum Natuurgeneeskundig therapeut in ruste Schrijver en stemacteur.

Een gedachte over “Brief aan de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.