Groot nieuws uit Canada, einde van de Covid scam aldaar

In een historische daad van directe democratie hebben twee volksvergaderingen op Vancouver Island de civiele en politie-autoriteiten opgeroepen om af te zien van de handhaving van COVID-voorschriften of te worden beschuldigd van deelname aan een ‘criminele samenzwering tegen de vrijheid en gezondheid van het volk’.

Eerder deze week trotseerden dezelfde Assemblies COVID-voorschriften door een Public Safety Bylaw uit te vaardigen die sociale distantiëren, quarantaine, maskering en verplichte vaccinaties verbiedt als “ongezond, onwettig en ongerechtvaardigd”.

Onder deze wet kan iedereen die COVID-voorschriften probeert op te leggen, boetes en gevangenisstraf krijgen binnen Common Law Courts die zijn ingesteld door de Assemblies.

Zie voor informatie http://www.republicofkanata.ca en dit interview met de Common Law-activisten: https: //bbsradio.com/podcast/here-we -….

31 augustus 2020 gepost als een wereldwijd persbericht.

In an historic act of direct democracy, two Peoples’ Assemblies on Vancouver Island have called upon civil and police authorities to stand down from enforcing COVID regulations or be charged with partaking in a “criminal conspiracy against the liberty and health of the people.” Earlier this week, the same Assemblies defied COVID regulations by issuing a Public Safety Bylaw that outlaws social distancing, quarantining, masking, and mandatory vaccinations as “unhealthy, unlawful and unwarranted”. Under this law, anyone who tries to impose COVID regulations can face fines and imprisonment within Common Law Courts established by the Assemblies. For information see http://www.republicofkanata.ca and this interview with the Common Law activists: https://bbsradio.com/podcast/here-we-… . Posted August 31, 2020 as a global press release.

Het eerste echt goede nieuws sinds maanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.