Trillen maar…

In de e-mail die ik als abonnee van “PlaceboNocebo” ontvang staat juichend aangekondigd dat de mogelijkheid is ontdekt om kankercellen met elektromagnetische trillingen te vernietigen.
Nicola Tesla, waarachtig niet de eerste de beste, verklaarde eens: ‘De dag dat de wetenschap begint niet lichamelijke fenomenen te bestuderen, zal ze in tien jaar tijd meer vooruitgang boeken dan in alle voorgaande eeuwen van haar geschiedenis.’
Een prachtige – en vooral visionaire uitspraak.
Het is erg jammer dat een andere grote – visionaire voorloper, Raymond Royal Rife, nooit de ruimte heeft gekregen om de bewijzen dat hij op buitengewoon succesvolle wijze al in de twintiger jaren van de vorige eeuw dit heilzame spoor had gevonden.
Rife behandelde in zijn praktijk patiënten, niet alleen met allerlei vormen van kanker, maar ook andere, vooral infectueuze aandoeningen met heel nauwkeurig gekozen frequenties en vooral met heel veel succes.
De arme man heeft door toedoen van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) zijn laatste levensjaren in de gevangenis moeten doorbrengen. Uiteraard gebeurde dit omdat de toen al heel sterke farmaceutische industrie hem als een bedreiging zag. Aanvankelijk had men hem een samenwerkingsvorm aangeboden, die gedoemd was op buitengewoon oneigenlijke gronden te mislukken.

Helaas kent de geschiedenis heel veel geniale mensen die door hebzucht en afgunst ten val zijn gebracht. Heel vaak ook spelen zogenaamde wetenschappers hierin een dubieuze en welhaast misselijk makende rol.

Op zeer pijnlijke wijze heeft Rife, een werkelijk grote pionier in de geneeskunde moeten ervaren dat gelijk hebben geen kunst is, maar gelijk krijgen des te meer, speciaal als je op een voor de grote machten bedreigende manier gelijk hebt.
Ik durf nu langzamerhand de stelling aan dat erg veel mensen gestorven zijn, niet bij de verdediging van grootse doelen, maar om het belang van de farmacie veilig te stellen.

2 gedachten over “Trillen maar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.